Smag på litteraturen i Trekantsområdets Festuge

Du kan opleve, hvordan litteratur smager, når professor Anne-Marie Mai og forfatter Anders Haahr Rasmussen giver dig anderledes litteraturoplevelser på Koldingbibliotekerne.

Frokost med Anne-Marie Mai og Johannes V. Jensen

Anne-Marie Mai, professor i dansk litteratur på Syddansk Universitet, vil med udgangspunkt i Johannes V. Jensens digt Ved frokosten (1906) fortælle om mad som tema i dansk litteratur, både i klassikerne og i nyere danske romaner. Undervejs bliver dine smagsløg forkælet med nogle af de fire stykker smørrebrød, som Johannes V. Jensen beskriver i digtet: ”Et stykke med æg og sild, et stykke med steg, et stykke med rullepølse og et stykke med ost.”

Arrangementet foregår på Lunderskov Bibliotek mandag den 26. august klokken 16. Læs mere og køb billet til 80 kroner på koldingbib.dk/trekantfest.

Forfatteren Anders Haahr Rasmussen læser op og fortæller om sin kogebogsroman Det var ikke planen at købe kålroer (2018), mens du smager på en række af romanens retter. Til arrangementet kommer du ind i et sjovt og madfetichistisk univers gennem din smagssans, når mad og tekst går op i en højere enhed.
Arrangementet foregår på Kolding Bibliotek lørdag den 31. august klokken 13. Læs mere og køb billet til 80 kroner på koldingbib.dk/trekantfest.

FLYTTERATUR

Under titlen FLYTTERATUR udfordrer bibliotekerne i Trekantområdet litteraturoplevelsen ved hjælp af de fem sanser. I dette års Festuge i uge 35 kan du opleve forfattere sætte musik til poesi, læse højt i mørke, tage dig med til Mars eller lade dig smage på litteraturen. Arrangementerne flytter rundt mellem bibliotekerne, så du kan opleve dem i nærheden af dig. Du har derfor også mulighed for at deltage i madarrangementerne på andre af Trekantsområdets biblioteker.

Læs om de enkelte arrangementer på koldingbib.dk/trekantfest, på trekantfest.dk eller på Trekantsområdets bibliotekers hjemmesider.