Landskendt illustrator gæster Kolding Get Down!

Kolding Get Down på Råværket får i år fint besøg af en af landets mest synlige streetartists,Stine Hvid.

Stine Hvid er uddannet fra Danmarks Designskole i København og Edinburgh College of Art i Skotland og har arbejdet som fuldtidskunstner siden 2013.

Store farvestrålende gavlmalerier er det der er mest iøjnefaldende ved Stine Hvid og det erlige præcis den stil der har gjort hende til en yderst eftertragtet samarbejdspartner.

Hun harblandt andet malet store værker for Google, PepsiMax, RedBull, Syddansk universitet og

ArtRebels. I mellemtiden har hun også gjort sig bemærket på de sociale medier hvor hunhar samlet over 35.000 følgere på sin facebookside og over 17.000 følgere på hendes instagram.

Hendes stil er super farverig og tegneserieagtig. Den er let genkendelig og dejlig positiv i udtrykket. Det er også hvad man kan forvente fra hende når hun gæster Kolding Get Downsom lidt af et wildcard.

Festivalen der finder sted den 13. Juli på Råværket, Esbjergvej 108 har eksisteret siden2013 og har i de sidste år markeret sig på landkortet, som en festival der hylder den mere klassiske graffitistil. Stilen som hører hjemme i 1980’erne. De har dog i år valgt at gå bredere til værks og inviterer en lang række kunstnere der ligger udenfor den normaledefinition af graffiti. Det betyder at der i år kan opleves en langt bredere vifte af kunstformer.